Navigatie

Stichting Tekenen met Kinderen

Op 27 augustus mocht Boris Peeters namens de Stichting Tekenen voor Kinderen komen tekenen op het evenement Kiwanis Spelen bij de Peperbus. Boris tekent normaal gesproken op de kinderafdeling van het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom en tekent daar aan het bed voor alle kinderen. Van een tekening van je eigen hond tot een stoere superheld, alles kan en alles mag. Het is de magie van het potlood die iedere keer weer voor een grote glimlach zorgt. Kiwanis Club Bergen op Zoom steunt de Stichting Tekenen voor Kinderen en maakt het mogelijk dat in het Bravis Ziekenhuis getekend kan worden. Henk van der Ploeg van Stichting Tekenen voor Kinderen: 'Namens alle kinderen hiervoor ontzettend veel dank!!'

Meer informatie over de stichting is terug te vinden op hun website: www.tekenenvoorkinderen.nl

© 2018 - 2019 Kiwanis BOZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.