Navigatie

Spelen bij de Peperbus

Zondag 18 augustus 2019-07-08

Grote Markt Bergen op Zoom

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert in het laatste weekend van de schoolvakantie op zondag 18 augustus opnieuw het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’. Op deze zondag wordt de Grote Markt omgebouwd tot een ware speeltuin voor kinderen. Daarbij is er voor elke leeftijd wat te doen. Er worden diverse attracties geplaatst, zoals springkussens, base jump, mini reuzenrad, bungee trampoline en zweefmolen waar kinderen uit de stad en omstreken zich kunnen vermaken. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken. Naast de inzet van de leden van de Kiwanisclub is gezorgd voor professionele begeleiding en draagt de Scoutinggroep Petrus en Paulus hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspin, popcorn, ijsjes en limonade aangeboden.

Tevens zijn Luuk en Lieke bekend van de kindervoorstelling "De Peperdure Peperbus' op deze middag aanwezig.

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom.

De Kiwanis zetten zich al jaren belangeloos in voor het welzijn de samenleving, door het organiseren van de jaarlijkse geraniumverkoop en de welbekende Haringparty worden opbrengsten verkregen die volledig ten goede komen aan mooie projecten in de regio. Bijvoorbeeld de productie van De Peperdure Peperbus, 2 beeldschermen voor ’t Druppeltje en het Freerun parcours in Halsteren.

Wij verwelkomen alle basisschool kinderen van Bergen op Zoom en omstreken graag op zondag 18 augustus van 12:00 uur tot 17:00 uur op de Grote Markt.