Navigatie

Spado G-team

Sinds mei 2017 is er binnen atletiekvereniging SPADO met RaceRunning een nieuwe tak van sport bijgekomen om mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid te geven om te sporten. Wekelijks zijn er nu tien atleten actief met RaceRunners, afkomstig uit de regio Goes - Willemstad - Roosendaal -  Bergen op Zoom. Speciaal hiervoor heeft SPADO voorzieningen getroffen om het mogelijk te maken dat atleten eerst kennis kunnen maken met een RaceRunner voordat ze er zelf één aan hoeven te schaffen. Een RaceRunner is namelijk vrij kostbaar en kost tussen de 2000 en 2500 euro. Om dit initiatief te ondersteunen en verder te ontwikkelen heeft Kiwanis Bergen op Zoom een donatie gegeven. Met dank aan het NSGK (Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind) is dit bedrag met 50% verhoogd, zodat Kiwanis € 1725,- heeft kunnen overmaken aan SPADO.

© 2018 - 2019 Kiwanis BOZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.